Σούρουπο πια, η οικογένεια είχε μαζευτεί στο σπίτι μετά τον εορτασμό της Εθνικής Επαιτείου του ΟΧΙ.
Παππούς, αγχωμένος έως και πανικόβλητος: Είδατε τι έγινε στην Αλβανία που σκοτώθηκε ένας 35χρονος; Τώρα το είδα στις ειδήσεις! Ελπίζω να μη γίνει κανένα επεισόδιο τώρα εκεί!
Πατέρας, σαφώς πιο ψύχραιμος, χαζεύοντας την αθλητική εφημερίδα για να δει τι ματς παίζει απόψε: Ναι, κάτι άκουσα στο ραδιόφωνο στο αμάξι όπως ερχόμουν, κάτσε να δω τι λένε τα sites.
Εγγονός, ετοιμάζοντας τη βραδινή του έξοδο ως γνήσιος φοιτητής που δεν έχει αργίες και καθημερινές: Στο facebook και το twitter πάντως έχει γίνει χαμός!
Εγγονή, κάνοντας τα μαθήματά της που είχε αφήσει όλο το Σαββατοκύριακο: Εγώ πάντως στο instagram δεν είδα τίποτα!
Άραγε σε όταν ο εγγονός θα είναι παππούς, θα βλέπει κανείς κάτι στις ειδήσεις; Θα το ακούει στο ραδιόφωνο και θα το διαβάζει στις εφημερίδες; Το facebook θα υπάρχει;
O (μιντιακός) κόσμος αλλάζει διαρκώς. Αντί να μας τρομάζει, ας μας βάζει στον πειρασμό να τον παρακολουθήσουμε και να πειραματιστούμε.