Καλή μας χρονιά, λοιπόν!

Καλή Χρονιά σε όλους μας!

Εύχομαι να είναι το 2016 το έτος που η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη, η εντιμότητα και η δημιουργία θα βρουν πρόσφορο έδαφος να “μεγαλώσουν”.

Εύχομαι να έχει αυτή η χρονιά όσο πιο μεγάλες δόσεις ανεμελιάς γίνεται για όλους! Εύχομαι να κοιμόμαστε όλοι μας λίγο καλύτερα και να ζούμε λίγο έστω πιο ήρεμα.

Εύχομαι η (καλή) λογική να επικρατήσει της (κακής) παράνοιας σε όσο πιο πολλές μάχες γίνεται! Εύχομαι το δίκαιο να κερδίσει έδαφος από το άδικο που το έχει στριμώξει στη γωνία.

Εύχομαι τα πρόβατα να κάνουν περισσότερα καψώνια στους λύκους, το 2016.Εύχομαι η φρεσκάδα και το καθαρό μυαλό να πάρει φαλάγγι τους μουχλιασμένους δεινοσαύρους που ακόμα αντέχουν.

Εύχομαι το φλερτ κι ο έρωτας να κερδίσουν τη “βιτρίνα” και τη σιγουριά. Το ενδιαφέρον και η συμμετοχή να αλλάξουν τις σημερινές ισορροπίες με την αδιαφορία και την ανάθεση.

Εύχομαι να βελτιωθήκαμε μαθαίνοντας από τα λάθη μας. Και να αποδείξουμε την νέα χρονιά πως μάθαμε κι αποδεχτήκαμε το διαφορετικό αλλά αρνούμαστε όλο και περισσότερο να αποδεχτούμε τον φόβο σε κάθε του μορφή.

Εύχομαι το νέο έτος να ακούσουμε ωραίες νέες μουσικές και να εκτιμήσουμε παλιές. Να ξεκουνήσουμε τον κώλο μας και να χορέψουμε, να μιλήσουμε, να γελάσουμε και να τσαλακωθούμε.

Καλή μας νέα χρονιά και όπως λέει κι ο Φοίβος, “ευτυχές και στο χέρι μας το νέο έτος”!

image

image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s