Ξεκαθάρισμα πορείας η ξεκαθάρισμα λογαριασμών;

Επιτέλους μπόρεσα και πήρα χαμπάρι τι έγινε στην Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί (είναι μια αναπάντεχα δύσκολη εβδομάδα αυτή και χάνω επεισόδια).

Από όσα είδα βιαστικά, το κείμενο των “53” είναι πιο κοντά στην σκέψη μου, τουλάχιστον σήμερα. Όπως και αρκετά σημεία του κειμένου της Ρένας Δούρου

Αντιθέτως έχω αρκετές απορίες και ενστάσεις για όσα είπε ο Λαφαζάνης και η Κωνσταντοπούλου. Βασικά δεν κατάλαβα τι προτείνουν να γίνει τώρα. Αν προτείνουν κάτι δηλαδή.

Όπως έχω και αρκετές ενστάσεις και απορίες για οσα είπε ο Τσίπρας. Ναι, συμφωνια ως αναγκαίο κακό αλλά είπε και “παράπλευρες ενέργειες ανακούφισης, τομών κλπ”, θα τα συζητήσουμε αυτά; Επίσης ναι ηττηθηκαμε το είπαμε, αλλά πότε θα συζητήσουμε για το νέο σχέδιο και το νέο μας αφήγημα; Ή θα το αφήσουμε να μας πηγαίνει μόνο του το κύμα;

Λοιπόν, ή που θα οργανωθούμε και θα μας βάλεις ξανά στο “παιχνίδι” και θα σοβαρευτούμε ή θα μείνεις με τους ΠΑΣΟΚους παντός καιρού, Αλέξη! Και αυτοί να ξέρεις σήμερα είναι μαζί σου, σε ένα βράδυ μπορεί να τους βρεις απέναντι σου, όμως!

Και τέλος, αλήθεια ποιό το νόημα του εσωτερικού δημοψηφίσματος τώρα, κατόπιν εορτής;

IMG_0729.JPG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s