Εξορίες, λιντσαρίσματα και επανάληψη αποτελέσματος εμφυλίου κι ακόμα έχουμε 6 μέρες…

Μαζεύω από προχθές ένα φάκελο με posts “φωτογραφικά” και μηνύματα inbox ώστε στο μέλλον όταν πάω να ξεχαστώ (γιατί τέτοιος μαλάκας είμαι ενίοτε) να μου θυμίζει ποιους έχω γύρω μου. “Φίλους” και γνωστούς…

Και το σκηνικό γίνεται όλο και καλύτερο…Μετά από διάφορους χαρακτηρισμούς για όσους ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ, ευγενέστατους και… ευρωπαϊκούς, πέφτουν και οι πρώτες προτάσεις για το μέλλον μας από Δευτέρα. Η πιο ενδιαφέρουσα που είδα ειναι οτι υπάρχουν νησιά να μας στείλουν. Αν προχωρήσει η μεταρρύθμιση αυτή λοιπον δηλώνω το ενδιαφέρον της οικογένειάς μου για Μυκονοοοο!

Βέβαια έμαθα ότι έχουμε κι εναλλακτική επιλογή το λιντσάρισμα. Ευτυχώς γιατί σιχαίνομαι τους “μονοδρόμους”! Δε χρειάζεται να πω ότι παίζουν οι αναμενόμενες συνδέσεις με εμφυλίους και ρεβάνς που δε θα μας αφήσουν να πάρουμε κι άλλα πολλά.

Το ότι τα λένε αυτά κυρίως παιδάκια και μεγάλα παιδάκια που τα θυμόμαστε που και με ποιούς παίζανε με τα κουβαδάκια τους τόσα χρόνια (και παίζουν ακόμα) το κάνει εξοργιστικό αλλά και γελοίο, προσπαθώ ακόμα να το δω από τη 2η εκδοχή μπας και την παλέψουμε λίγο.

Να πούμε λοιπόν κάπου εδώ, ότι κάτι τέτοιες ώρες έντασης και πόλωσης και με νεύρα με βοηθούν πολύ να κρίνω και ποιότητα χαρακτήρα ανθρώπων γύρω μου. Ένα από τα κέρδη αυτών των δύσκολων η αλήθεια είναι στιγμών.

Παρακάτω κάποιες οδηγίες που κυκλοφορούν και σε ελαφρώς πιο politically correct εκδοχές για να ξέρετε πώς να μου φέρεστε:

IMG_0665.JPG

Υ.Γ: σκέφτομαι συχνά πως θα ένιωθε ο πατέρας μου αν έβλεπε posts που “φωτογραφίζουν” τα παιδιά του και προσωπικά μηνύματα με απειλές και χυδαιότητα. Το γλύτωσε αυτό το μαρτύριο κι ευτυχώς εμείς είμαστε λιγότερο οξύθυμοι. Δεν τα παίρνουμε βέβαια καθόλου λιγότερο τοις μετρητοίς. Καταγράφονται για πάντα. Ευκαιρια για ξεσκαρτάρισμα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s