Πολυνομοσχέδιο, παραπολιτική χαβαλές και ουσία μηδέν!

Ωραία τα καλαμπούρια με τους Κακλαμάνηδες. Και τα δημοσιεύματα με τους ΠΑΣΟΚικούς καυγάδες και τους «πορνόγερους». Μεγάλη πλάκα και πως γύρισε ο τροχός στο ΠΑΣΟΚελιά και ο Βενιζέλος κρέμεται από τον Παπανδρέου, τον οποίο εκείνος είχε ρίξει. Επίσης φαντάζομαι ο Σαμαράς της Πολιτικής Άνοιξης θα νιώθει κάπως στηριζόμενος σε πλειοψηφία 151 βουλευτών όπως κάποτε ο Επίτιμος. Γενικά πολύ ενδιαφέρουσα μεν, ΠΑΡΑπολιτική συζήτηση.

Για να ξέρουμε όμως τι λέμε, το πολυνομοσχέδιο ψηφίστηκε, θα εφαρμοστεί άμεσα φαντάζομαι και ο κόσμος συνεχίζει να πνίγεται στα προβλήματα. Τα βασικά κοινωνικά αγαθά συνεχίζουν να περνάνε σε ιδιωτικά χέρια και να γίνονται “άπιαστα” για τον μέσο έλληνα και γενικά τα ζόρια συνεχίζονται non stop.

Επομένως οκ κάναμε λίγο πλάκα αλλά ομολογώ δεν μπορώ να αντιληφθώ κάποια (λίγα ευτυχώς) πανηγύρια περί “φθοράς της Κυβερνητικής πλειοψηφίας”. Αφενός γιατί για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι υπάρχουν εφεδρείες (λέγε με Κουβέλη), ότι υπάρχουν οι γνωστοί γραφικοί απόντες (λέγε με Ψαριανό και Οικονόμου), ότι υπάρχουν τα ΟΧΙ που εύκολα ξαναγίνονται ΝΑΙ (λέγε με Λοβέρδο). Αφετέρου γιατί μια μελλοντική Κυβέρνηση Αριστεράς δεν μπορώ να δεχτώ ούτε ότι την ενδιαφέρει το παραπολιτικό παιχνίδι των ΜΜΕ (που από σήμερα λογικά θα θάβουν ΓΑΠ), ούτε και η τακτική του «ώριμου φρούτου» που θα πέσει μόνο του. Επίσης δε μπορώ να ασπαστώ την άποψη ότι όσο πιο αργά γίνουν εκλογές τόσο μεγαλύτερη διαφορά και καλύτερα ποσοστά θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Πιθανόν και να ισχύει αλλά δε με αφορά.

Χάνεται πολύτιμος και κρίσιμος χρόνος. Ο κόσμος πνίγεται. Κάθε μέρα που περνάει πάμε πιο κάτω. Καλαμπούρια, παραπολιτικά σχόλια και ρόλος θεατή στις εξελίξεις του πτώματος του ΠΑΣΟΚ δεν τα βρίσκω καθόλου ενδιαφέροντα. Έχουμε και σοβαρές δουλειές και θέματα να ασχοληθούμε!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s