Κεντρώος χώρος ή λίγο από όλα κι όποιος επιβιώσει;

Aυτό δεν είναι κεντρώος χώρος, το “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” είναι. Με δόσεις από “Τόλμη και Γοητεία”!

Ο Λοβέρδος μας ενημέρωσε σήμερα ότι κάνει κόμμα, το ονομάζει ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ! Για να έρθει σε ρήξη με το σύστημα λέει! Ριζοσπαστικό και σοσιαλδημοκρατικό, απ΄όλα έχει αυτό το μείγμα. Προσωπικά τη μόνη ρήξη που βλέπω να επιχειρεί είναι η ρήξη με την κοινή (μας) λογική! Μπορεί όποιος θέλει να γραφτεί στο site της νέας κίνησης ή με ένα τηλέφωνο στον ΕΟΠΥΥ! Και 1 και 4 και 5 5 4!

Παράλληλα ο Μπένι κάνει (τώρα του ρθε) πόλεμο στην Χ.Α. Προτείνει να βγει εκτός νόμου και γενικά προσπαθώντας να κρατήσει κανένα πελάτη στο μαγαζί το γύρισε σε αντιφασίστας! Με χρονοκαθυστέρηση. Και χωρίς να πείθει κανένα. Αντιθέτως πολλοί φοβόμαστε ότι ο μόνος ευνοημένος θα ναι η Χρυσή Αυγή.

Στο άλλο το πιο “αριστερό” τμήμα του κέντρου, ο Μπίστης κάνει κονέ ΔΗΜΑΡ-Δράσης. Πήγε και μετείχε στον ανοιχτό συνέδριο της Δράσης, βρήκαν λέει πεδίο συνεννόησης με τον Μάνο. Για τον Τζήμερο δεν μάθαμε ακόμα αν κουβέντιασε. Πιθανόν να έλειπε σε κανένα πογκρόμ της Χ.Α στο κέντρο και να μην πήγε συνέδριο ο “φρέσκο πρόσωπο, εκτός πολιτικής” κ. Τζήμερος.

Βέβαια στη ΔΗΜΑΡ είχαν και πάρτυ το Σάββατο. Γιόρταζε το πουλέν του Κουβέλη και εκπρόσωπος τύπου, ο Ανδρέας ο Παπαδόπουλος. Το γιόρτασε με πλήθος φίλων του, τον Χρήστο τον Πρωτόπαπα, τον Σταϊκούρα, τον Ψαριανό ασφαλώς και πολλούς άλλους.  Εκεί η Διαμαντοπούλου σφράγισε με ένα ζεμπέκικο την απόφασει της να πάει ΔΗΜΑΡ και η Τρέμη συνόδευσε τον εορτάζοντα σε τσιφτετέλι! Και όχι δεν κάνω πλάκα!

Τέλος οι πρώην ΠΑΣΟΚοι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ (Βουδούρης κλπ)αποφάσισαν να κάνουν εσωκομματική αντιπολίτευση με όνομα “αριστερό δίκτυο” εντός ΔΗΜΑΡ! Κοινώς να τη βγουν από αριστερά στον Κουβέλη…

Χαμός στο ίσιωμα κοινώς. Ο σώζων εαυτόν σωθείτο αλλιώς… Αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια στο πιό λαϊκό!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s