Τα retweets της εβδομάδας.

Φτάσαμε Παρακευή, ώρα για την καθιερωμένη ανασκόπηση μέσα από το twitter…

@Moggoloss: ΟΤΕ-COSMOTE-ΔΕΗ-ΟΠΑΠ-ΕΛΠΕ-ΔΕΠΑ. Οι πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Οι 2 πρώτες ανήκουν ήδη στους Γερμανούς. Οι υπόλοιπες οσονούπω..

@cSbokos: Η ταχύτητα διάλυσης ΠΑΣΟΚ,ΔΗΜΑΡ είναι καμπανάκι για Σαμαρά. Κ μάθημα για τον ΣΥΡΙΖΑ, να ξέρει ότι πια οι ταχύτητες είναι ιλιγγιώδεις.

@deep_red_sea: Δεν πειράζει αν έχουμε 5,2% Έλλειμα, 189,1% Χρέος, Ύφεση 4,5%, 22,8% η Ανεργία…έχουμε όμως Πρωτογενές Πλεόνασμα 0,4% του ΑΕΠ #win

@marie_la_bas: Που είναι ο Βενιζέλος που είναι ο Κουβέλης που ειναι ο Μότσαρτ που είναι ο Πουτσίνι;

@skoukios: μαθαίνω ότι το ΠΑΣΟΚ έχει λέει μια κεντρική γραμμή για την ψηφοφορία και 7 επιμέρους.. χα χα χα.. σκεφτείτε στα μέτρα τι έχει να γίνει.. 😉

@Ypatia1: Τι εντολή έδωσε ο Σαμαράς στο Θεό; Εδώ είναι το ζουμί.

@antsket: Ο Λιατσος διδασκει δεοντολογια και ο Αδωνις κυνηγαει τον λαικισμο.Μεγαλες στιγμες ζουμε.

@antonisgal: Τέτοια κάνετε κι αγανακτεί ο άνθρωπος RT @ManolisKapsis ξερει κανεις καμμια χώρα που οι ιδιωτικοποιήσεις περνάνε απο τη Βουλή?

@annzabel: Παιδιά, παιδιά, στο θέμα μας! Υπάρχουν μαγαζιά που δεν κόβουν αποδείξεις και 2 εκατομμύρια δημόσιοι υπάλληλοι !!!

@Plain_Jenny: Λόγω της κρίσης τα Γρηγόρης Μικρογεύματα μετονομάζονται σε Γρηγόρης Πλήρη Γεύματα.

@Ale3ikerauno: Ήμουν σε μια αίθουσα με άλλους 300 νέους άνεργους ανθρώπους παλεύοντας για ένα μισθό. Και λυπήθηκα για την πεθαμένη ελπίδα στα μάτια μας.

@mic196: το οτι το μεγκα ειδε το παπουτσι της μαθητριας αλλα δεν ειδε τους φανταρους που φυλαγαν την παρελαση το λες και ελευθερη δημοσιογραφια

@tovytio: και λίγα είπε. RT @xasodikis Βγαίνει ο Στουρνάρας και λέει “νομίζω ότι έχει δίκιο η τρόικα”. Φυσιολογικό κι αυτό, έτσι; Γιατί να μην το πει;

@Antidrasex: Λίστα με ιερόδουλες; Επιτρέπεται. Λίστα με διαδηλωτές; Επιτρέπεται. Λιστα με τραγουδιστές; Επιτρέπεται. Λίστα που είχε ο Μπένυ; Διώκεται.

@cSbokos: Μπερδεύτηκα, εκτός από την ώρα, αλλάξαμε και κάτι άλλο; http://t.co/VkX3Ex9W

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s