Δυναμικά μπήκε ο μήνας!

Ο Λαφαζάνης είπε κάτι που όντως το χρησιμοποιούν όπως τους βολεύει.Αλλά έχει την εμπειρία να αποφεύγει τέτοια αυτογκόλ. Θυμίζει Μιχάλη Βλάχο. Και κάποια στιγμή όσοι δειλιάζουν ή αγχώνονται τώρα που ήρθε η τελική ευθεία, ας μείνουν στον πάγκο και να βγουν μπροστά γενναία και φρέσκα μυαλά. Ίσως έτσι διατηρήσουν και μια κάποια υστεροφημία. Γιατί αυτό που είπε ο Λαφαζάνης, το οποίο απομονωμένο ακούγεται χειρότερο ασφαλώς και δεν απομονώθηκε τυχαία, το πε στο πλαίσιο ότι κανείς δεν είναι ποτέ απόλυτα έτοιμος. Μέρα όμως που ΠΑΣΟΚ κ ΔΗΜΑΡ υποφέρουν,αυτό ήταν νερό, εύκολα, στο μύλο των ΜΜΕ.Έχει την εμπειρία να τα αποφευγει. Ας το κάνει, τώρα που φτάνει η ώρα της κρίσης για όλους μας!

Και αυτή είναι η ώρα να μπουν μπροστά φρέσκα πρόσωπα και μυαλά με αντοχή σε τέτοιες ταχύτητες στο ΣΥΡΙΖΑ. Όσο είναι ακόμα νωρίς. Όχι ξαναζεσταμένα πρόσωπα και κυρίως νοοτροπίες ΠΑΣΟΚικές. Νέα, καθαρά και ορεξάτα πρόσωπα, υγιείς νοοτροπίες, ασφαλώς με αριστερό πρόσημο.

Από κει και πέρα, έχουμε ένα ολόκληρο οικοδόμημα ετών σάπιο πια να καταρρέει με κρότο. Οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ “μυρίζουν” νέο κόμμα, συγχωνεύσεις και ιδρώτα και πολύ δουλειά για ομίλους όπως ΔΟΛ, Μπόμπολα, Αλαφούζο κλπ. Η ταχύτητα διάλυσης ΠΑΣΟΚ,ΔΗΜΑΡ είναι καμπανάκι για Σαμαρά. Κ μάθημα για τον ΣΥΡΙΖΑ, να ξέρει ότι πια οι ταχύτητες είναι ιλιγγιώδεις. Ελπίζω να μην εγκλωβιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις παγίδες που θα του στήσουν οι χαμελαίωντες που τόσα χρόνια έχουν σπουδάσει τον παρασιτισμό.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s