Κυβέρνηση υποκρισίας!

Πρώτο crash- test για την τρόικα εσωτερικού λοιπόν. Αποτέλεσμα; Πολλαπλά κατάγματα. Είναι εμφανές ότι έχουν σοβαρό πρόβλημα, πολύ απλά επειδή γνωρίζουν τι ψηφίζουν και πόσο αδιέξοδο είναι.

Στην ουσία τι έγινε με την σημερινή ψηφοφορία; Ιδιωτικοποιήθηκε το νερό, μετά το ρεύμα. Αφελώς λοιπόν εμείς νομίζαμε ότι είναι δημόσιο αγαθό! Μαζί προίκα στους γερμανούς ή όποιον άλλο και το υπόλοιπο από ΕΛΠΕ,ΔΕΗ,ΟΠΑΠ κλπ, γνωστές ζημιογόνες εταιρείες με μηδαμινή σημασία για την ανόρθωση της οικονομίας και την υποδομή της χώρας.

Το αστείο της ημέρας; Tο ΟΧΙ των “επαναστατών” του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ πήγε στην ένταξη των ΜΜΕ στον ΕΟΠΥΥ! Αυτό ήταν που τους ενόχλησε σε όλο αυτό το πακέτο. Πόση ακόμα υποκρισία;

Στην δυσφήμιση του Κοινοβουλίου βέβαια συνέβαλαν και οι αδικαιολόγητες απουσίες των Βενιζέλου- Κουβέλη. Ανεξήγητες και εντελώς εκνευριστικές. Το κερασάκι στην τούρτα της υποκρισίας. Τι μπορεί να περιμένει ο έλληνας πολίτης από όλους αυτούς που έχουν τις τύχες μας στα χέρια τους άραγε; Ρητορική η απορία ασφαλώς.

Υ.Γ Τη συνομιλία του Σαμαρά με τον Θεό δεν τη σχολιάζουμε καν. Απλά αν γίνεται, ας μιλήσει και λίγο με τον ανεξέλεγκτο κύριο Στουρνάρα, τον μη εκλεγμένο Υπουργό Οικονομικών. Εκτός αν είναι έτσι ξαμολημένος, με «εντολή Σαμαρά» κι αυτός.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s