Τα retweets της εβδομάδας!

Μια νέα εβδομαδιαία συνήθεια. Κάθε Παρασκευή η Σάββατο θα αναπαράγω κι απο δω τα καλύτερα tweets της εβδομάδας. Εκείνα που επέλεξα να κάνω retweet, ανεξαρτήτως θέματος. Διπλός ο στόχος, αφενός η παρουσίαση έξυπνων, αιχμηρών και γενικά με ενδιαφέρον σχολίων και αφετέρου έτσι θα γίνεται μια μίνι-ανασκόπηση της εβδομάδας.

Παρασκευή 12-10-2012:

@gbozion: Δηλαδή οι 3.300 συμβολαιογράφοι με ένα απλό PC μπορούν να έχουν πρόσβαση στα κρατικά αρχεία αλλά τα 1.034 ληξιαρχικά γραφεία της χώρας όχι!

@GeorgeOsty: Στους γαμους της ΧΑ παιζουν το γνωστο κλαρινο”Στου παιδιου μου τη χαρα,εσφαξα ενα προσφυγα”

@johmakrygiannis: Όσοι αποθεώνουν τις τράπεζες ως… ατμομηχανή της οικονομίας, προφανώς θεωρούν συνταξιούχους και μισθωτούς… κάρβουνο.

@johmakrygiannis: Έχουμε ήδη απτές κυβερνητικές επιτυχίες:Επιχειρήσεις φεύγουν,η ανεργία πέρασε το 25%,οι συνταξιούχοι πληρώνουν τις υποχρεώσεις τωντραπεζών!

@pnevmonokoniasi: &έχεις και τις ξένες φυλλάδες να γράφουν ψέματα για υπερβ.βία&τραμπουκισμούς απο την ΕΛ.ΑΣ. Ο 12-36 τοποθετήθηκε επι του θέματος?

@cSbokos: Ανέκδοτο: Σύνταγμα της Ελλάδας “όλοι οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη ανάλογα με τις δυνάμεις τους”

@NERA53: Χειμώνα ανθρωπιστικής κρίσης προβλέπουν οι Γιατροί του Κόσμου http://t.co/oBmsWDKu Ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα του 2012.Αυτό.

@Marina_AgN: #LOL RT @doleross Στον “γυμνό διαδηλωτή” ασκήθηκε επίσης δίωξη για παράνομη είσοδο στη χώρα επειδή(όντας γυμνός)δεν είχε πάνω του διαβατήριο

@2310stelina: Άστεγος πήρε τα 2 ευρω που του έδωσαν περαστικοί, αγόρασε να φάει κ έδωσε το μισο σ ένα αδέσποτο.
Κ έτσι απλα ένιωσα μίζερη κ ηλίθια.

@ThanosDimadis: Η επίσκεψη Μέρκελ επιβεβαίωσε το κατάντημα της σημερινής Ευρώπης. Από την Ευρώπη της αλληλεγγύης στη Νέα Ευρώπη της γερμανικής ηγεμονίας.

@NancyKost: Εσείς μόνιμα τσιράκια των κομματικών παρατάξεων που πήρατε πτυχία με το κόμμα και τώρα το παίζετε φιλελεύθεροι επειδή μου βολευτήκατε ΨΟΦΟΣ

@tsougdw: Καλά την Ανατροπή ποιός θα την παρουσιάσει σήμερα που ο Βορίδης έχει πάει στη ΝΕΤ;

@elena_orfanou: συμπαθω τοσο εκεινες τις γυναικες που οταν δουν μια ομορφη γυναικα δεν θα ψαξουν την πιο μικρη λεπτομερεια για να την πουν ασχημη..

@I_Nikolopoulos: Στις επάλξεις του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,εδώ και χρόνια,το μεγάλο κεφάλαιο στη χώρα… #Na_ta_leme_kai_ayta.

@ChSarafopoulos: 36 C ειχε σήμερα η Ισπανία και τα ζωντοβολα αντί να πανε για καφέ πήγαν να διαδηλώσουν!

@brintakis: Η Proton για την ευστάθεια του τραπεζικού τομέα προικοδοτήθηκε με 800 εκ, η ΑΤΕ γιατί όχι;

@mpodil: κάποιοι κάτοικοι έκαναν σαματά στη βουλή;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s