Πρεμιέρα Euro και Εθνική ομάδα!

Η ομάδα έδειξε αυτό που περιμέναμε. Εχει συγκεκριμένες δυνατότητες αλλά είναι σοβαρή, έχει αυτογνωσία και παλεύει κάθε ματς. Μπορούσε εφόσον στο πρώτο μισάωρο δεν πήγε πάνω από 1-0 το σκορ,εύκολα στο 2ο να κάνει ανατροπή ολική. Η αποβολή απλά δεν υπάρχει. Το επόμενο ματς θα κρίνει τα πάντα. Οι Τσέχοι ας μην νομίσουμε ότι είναι μια κακή ομάδα με την 4αρα που έφαγαν. Αφενός ως το 70 τα πήγαν πολύ καλά αφετέρου η Ρωσία είναι σαφώς η καλύτερη ομάδα του ομίλου.

Ατομικά για κάποιους παίκτες… Φορτούνης τρομερή πρόοδο. Με Νίνη παρέα 10αρι θα δούμε ωραία πράγματα στο μέλλον. Ο Κατσουράνης επιβάλλεται να παίζει και αυτό φάνηκε όταν έγιναν οι αναγκάστικές αλλαγές και έδειξε πόσο καλά μπορεί να καλύψει 2 και 3 νευραλγικές θέσεις. Ο Καραγκούνης φοβάμαι ότι είναι για ένα ποιοτικό μισάωρο. Όσο για Χαλκιά, 38 χρόνια κι ακόμα να γίνει γκολκίπερ-εγγύηση.Ακόμα να κάνει ένα παιχνίδι με σοβαρές εξόδους. Νομίζω φτάνει η προσπάθεια, ο Σηφάκης ακόμα και χωρίς πολλά ματς είναι ένας καλύτερος τερματοφύλακας. Η αποβολή και ο τραυματισμός του Αβρααμ μας αφήνουν χωρις τα βασικά στοπερ και αυτό είναι κακό. Αλλά έχουμε την τύχη να έχουμε το…πουλέν Κυριάκο Παπαδόπουλο και το κενό μπορεί να καλυφθεί θεωρώ.

Το ματς κλειδί λοιπόν είναι το επόμενο. Στο βραδινό ματς οι Ρώσοι έδειξαν ότι είναι πολύ μπροστά. Με έπεισαν για την πρόβλεψή μου ότι μπορεί να είναι η ομάδα έκπληξη του τουρνουά. Αύριο θα δούμε και τρεις απτις ισχυρές ομάδες για να βγάλουμε ακόμα περισσότερα συμπεράσματα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s